Bu makalede Canlı İşlemleri nasıl kullanacağınızı ve herkese açık profiliniz ile işlemlerinizi kimlerin görebileceğini nasıl yöneteceğinizi öğreneceksiniz.
Sosyal İşlem ve Canlı İşlemler nedir?
Sosyal İşlem ve Canlı İşlemler sizi platformdaki diğer yatırımcılarla buluşturur.
Canlı İşlemler, diğer yatırımcıların etkinliklerini görüntülemenizi sağlar.
Sosyal İşlem, profilinizi ve işlemlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı sağlar.
📊 Canlı İşlemler paneli nedir?
Canlı İşlemler paneli, FTT grafiğinin altında görüntülenen bir akıştır. Diğer yatırımcıların paylaştığı canlı işlemleri gösterir. Yatırımcının herkese açık profilini açmak için bir işlem seçin.
👤 Herkese açık profil nedir?
Herkese açık profil, yatırımcının son 7 gün içindeki tüm hesaplarındaki etkinliğini gösterir:
Kâr
Toplam işlem sayısı
Başarı oranı
En iyi işlem
Profilde ayrıca İşlemleri Kopyala, Takip Et ve Mesaj Gönder düğmeleri bulunur. Bu özellikler henüz kullanıma sunulmamıştır. Bunlardan herhangi biri seçildiğinde Yakında mesajı görüntülenir.
💡 Geçmiş performans gelecekteki sonuçları garanti etmez.Profit
🔒 Sosyal İşlem nasıl çalışır?
Sosyal İşlem, diğer yatırımcıların profilinizi ve işlemlerinizi görüp göremeyeceğini kontrol eder. Bu özelliği ilk kez kullandığınızda platform, profilinizi herkese açık hâle getirmek isteyip istemediğinizi sorar.
Kabul ederseniz işlemleriniz Canlı İşlemler panelinde görünebilir. Diğer yatırımcılar profilinizi açabilir ve istatistiklerinizi görüntüleyebilir.
Reddederseniz profiliniz ve işlemleriniz Sosyal İşlem aracılığıyla paylaşılmaz.
Bu tercihi daha sonra platform ayarlarından değiştirebilirsiniz.
⚙️ Diğer yatırımcıların etkinlikleri nasıl görüntülenir?
Profilinizi açın.
Ayarlar’ı seçin.
İşlem platformu’nu açın.
FTT bölümünü bulun.
Canlı İşlemler’i etkinleştirin.
✅ Canlı İşlemler paneli grafiğin altında görünecektir.Open your Profile.
⚙️ Profiliniz ve işlemleriniz nasıl paylaşılır?
Profilinizi açın.
Ayarlar’ı seçin.
İşlem platformu’nu açın.
Sosyal İşlem’i bulun.
Sosyal İşlem’i etkinleştirin.
Profilinizi ve işlemlerinizi artık paylaşmak istemiyorsanız Sosyal İşlem’i devre dışı bırakabilirsiniz.





