پرش به محتوای اصلی

معاملات اجتماعی و معاملات زنده در Olymptrade

با نحوه عملکرد معاملات اجتماعی و معاملات زنده و روش مشاهده یا اشتراک‌گذاری فعالیت معاملاتی در Olymptrade آشنا شوید.

نوشته‌شده توسط Maya

در این مقاله با نحوه استفاده از معاملات زنده و مدیریت افرادی که می‌توانند نمایه عمومی و معاملات شما را مشاهده کنند، آشنا خواهید شد.


معاملات اجتماعی و معاملات زنده چیست؟

معاملات اجتماعی و معاملات زنده شما را به معامله‌گران دیگر در پلتفرم متصل می‌کنند.

  • معاملات زنده به شما امکان می‌دهد فعالیت معامله‌گران دیگر را مشاهده کنید.

  • معاملات اجتماعی به شما امکان می‌دهد نمایه و معاملات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.


📊 پنل معاملات زنده چیست؟

پنل معاملات زنده، فیدی است که زیر نمودار FTT نمایش داده می‌شود. این پنل معاملات زنده‌ای را نشان می‌دهد که معامله‌گران دیگر به اشتراک گذاشته‌اند. برای باز کردن نمایه عمومی معامله‌گر، یک معامله را انتخاب کنید.


👤 نمایه عمومی چیست؟

نمایه عمومی، فعالیت معامله‌گر را در تمام حساب‌های او طی ۷ روز گذشته نشان می‌دهد:

  • سود

  • مجموع معاملات

  • نرخ موفقیت

  • بهترین معامله

این نمایه همچنین شامل دکمه‌های کپی معاملات، دنبال کردن و پیام است. این قابلیت‌ها هنوز در دسترس نیستند. با انتخاب هرکدام از آن‌ها، پیام به‌زودی نمایش داده می‌شود.

💡 عملکرد گذشته تضمینی برای نتایج آینده نیست.


🔒 معاملات اجتماعی چگونه کار می‌کند؟

معاملات اجتماعی تعیین می‌کند که آیا معامله‌گران دیگر می‌توانند نمایه و معاملات شما را مشاهده کنند یا خیر.

هنگامی که برای اولین بار از این قابلیت استفاده می‌کنید، پلتفرم از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید نمایه خود را عمومی کنید.

  • اگر موافقت کنید، ممکن است معاملات شما در پنل معاملات زنده نمایش داده شوند. معامله‌گران دیگر می‌توانند نمایه شما را باز کرده و آمار شما را مشاهده کنند.

  • اگر موافقت نکنید، نمایه و معاملات شما از طریق معاملات اجتماعی به اشتراک گذاشته نخواهند شد.

می‌توانید این انتخاب را بعداً در تنظیمات پلتفرم تغییر دهید.


⚙️ نحوه مشاهده فعالیت معامله‌گران دیگر

  1. نمایه خود را باز کنید.

  2. تنظیمات را انتخاب کنید.

  3. پلتفرم معاملاتی را باز کنید.

  4. بخش FTT را پیدا کنید.

  5. معاملات زنده را فعال کنید.

✅ پنل معاملات زنده زیر نمودار نمایش داده خواهد شد.


⚙️ نحوه اشتراک‌گذاری نمایه و معاملات خود

  1. نمایه خود را باز کنید.

  2. تنظیمات را انتخاب کنید.

  3. پلتفرم معاملاتی را باز کنید.

  4. معاملات اجتماعی را پیدا کنید.

  5. معاملات اجتماعی را فعال کنید.

اگر دیگر نمی‌خواهید نمایه و معاملات خود را به اشتراک بگذارید، می‌توانید معاملات اجتماعی را غیرفعال کنید.

آیا پاسخ سؤالتان داده شد؟